Tarieven & Tijden

Leslocaties

Op vrijdag en zaterdag krijg je zangles in hartje Utrecht. Ik geef daar les in een ruime, lichte studio aan het prachtige Kleine Geertekerkhof (zie foto beneden).
Op woensdag en donderdag geef ik zangles in mijn lesruimte in Utrecht Zuilen. Gemakkelijk bereikbaar met de auto en gratis parkeren voor de deur.

Tijden

Wo: 09:30 – 14:00 uur  (*wachtlijst)
D0: 09:30 – 14:00 uur (*wachtlijst)
Vr: 09:30 – 14:00 uur (*wachtlijst)
Za: 09:30 – 12:30 uur (*wachtlijst)
* Wachtlijst: er is momenteel een flinke wachtlijst. Meld je gerust aan als je toch nieuwsgierig bent. Ik houd je dan op de hoogte.

Tarieven

Proefles

Een kennismakingsles kost € 20.

Vaste lessen**

Wekelijkse lessen van 1 uur | € 50 per les | kleine beurs € 45
Tweewekelijkse lessen van 1 uur | € 52,50 per les | kleine beurs € 45

Losse lessen

In uitzonderingsgevallen kunnen er ook losse lessen worden gevolgd. Voor mensen met veel ervaring, een lange reistijd en/of wisselende werktijden. Losse lessen kosten € 55 | kleine beurs € 45.

Wees welkom! Meld je nu aan voor een proefles.

** Vaste lessen volg je van september t/m december of van januari t/m juni (met de mogelijkheid te verlengen t/m juli). Tussentijds instappen is mogelijk, indien er ruimte is. Lesprijs is inclusief 21% btw. Je krijgt een vaste lestijd. Bij wekelijkse lessen kun je maximaal 2 lessen inhalen, bij tweewekelijkse lessen kun je 1 les inhalen. Na afloop van het blok zijn er twee inhaalweken.
Kom zangles volgen in Utrecht. Ook vanuit Maarssen goed bereikbaar. 

N.B. Lestijden, locatie en tarieven gelden vanaf september 2019. Wijzigingen voorbehouden.