Stemcoaching

Filosofie: onze stem is een seismograaf. Hij registreert én reflecteert alles. Daarom werk ik vanuit een holistisch perspectief: je bent je instrument en alles aan jou beïnvloedt je klank. 

Voor wie?

  • Werk je in het onderwijs en is je stem vaak moe aan het eind van de dag?
  • Wil je je krachtiger neerzetten tijdens een sollicitatiegesprek?
  • Moet je een presentatie geven en ben je bang dat je zenuwen je stem in de weg zullen zitten?

Daar is wat aan te doen!

Ik hoor regelmatig klachten van mensen over hun stem. Ze voelen zich onzeker of merken dat hun stem snel vermoeid is. Stemcoaching kan hierbij helpen.

Insteek lessen:

We beginnen de serie met een intake. Tijdens de intake brengen we  jouw gewoonte-patronen in kaart wat betreft adem, houding, stemgebruik. We proberen zo samen een helder beeld te krijgen van jouw probleem. Als ik het vermoeden heb dat je stem niet gezond is, stuur ik je door naar een KNO arts. Is dit niet aan de orde, dan maken we een profiel van jouw stem en een plan van aanpak. Ik geef na de intake aan hoeveel lessen ik denk dat jij nodig hebt om een verschil te kunnen maken.

Tijdens de lessen is er aandacht voor lichaam, adem en stem. Daarnaast is er ruimte om de mentale en emotionele barrières waar je mee te maken hebt te benoemen.

Kernwoorden:

Nieuwsgierigheid, eenheid, onderzoek en openheid.

Bereikbaarheid:

Mijn studio is gemakkelijk bereikbaar te fiets (15 minuten vanaf Utrecht Centraal) en per openbaar vervoer (bus 4 en 5 stoppen om de hoek – halte Burgemeester van Tuylkade). Gratis parkeren voor de deur.