Aanbieding Alexander Techniek

By

In december 2016 ben ik afgestudeerd als docent Alexander Techniek. Ik vier mijn afstuderen graag met een speciale aanbieding. Het volgen van een opleiding Alexander Techniek is een intensief traject, waarin je als leerling jezelf op vele niveau’s tegenkomt en de kans krijgt om ballast te laten gaan. Niet altijd eenvoudig, maar zeer verrijkend. Reden voor feestje dus!

Een introductie tot de Alexander Techniek in 5 lessen. Je betaalt er slechts vier! In plaats van €275 nu tijdelijk €220.

Wat? Bij Alexander Techniek krijg je les in beweging. Hierin leer je terug te keren naar de balans en veerkracht die de mens van nature bezit. Voordelen: meer stabiliteit, meer spontaniteit en meer soepelheid. Vergelijkbaar met Feldenkraiz, haptonomie en mindfulness.

Voor wie? Iedereen die beperkingen opmerkt in zijn of haar manier van bewegen. Dat kan zich uiten in pijnklachten (bv. rug, nek, schouders, RSI) maar ook in belemmeringen bij het vrij ademen, of het soepel leren bespelen van een muziekinstrument.

Tot wanneer? Je kunt van deze aanbieding gebruik maken tot en met december 2017.

Foto: Martina Pille.