Natuurlijk! Zingen!

Welkom op mijn site! Mijn naam is Jo-Anne, ik geef zangles op basis van het natuurlijk functioneren van je stem. Dat wil zeggen dat je hele hebben en houwen erbij betrokken wordt: je lijf, je adem, je denken en je voelen. Alles aan ons zingt. En als we dat voor elkaar krijgen, gaat het leven. En dat is waar zingen over gaat, volgens mij: leven! Op deze site vind je info over de zanglessen, stemcoaching en workshops. Deze site heeft daarnaast de vorm van een blog gekregen, omdat ik mij geinspireerd voel om regelmatig te schrijven over zang. Ik wil met je delen wat ik leer, wat ik ontdek, wat mij raakt op het gebied van de stem en zingen. Dat doe ik met twee verschillende typen blogs. In de infoblogs deel ik wat gedachten over zang met je. Ze zijn bedoeld om je aan het denken te zetten of te inspireren.  De oefenblogs geven niet alleen informatie, maar nodigen je ook uit om thuis wat oefeningen te doen. Met een groet! Jo-Anne p.s. Er zijn nog een paar gaatjes over dit jaar! Wees welkom voor een proefles/intake. Als je een flexibele agenda hebt, kunnen we waarschijnlijk nog dit jaar starten met de lessen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s